Over Vincent

Vincent Corjanus (1995) staat garant voor poëtisch spektakel. Met zijn getoonzette poëzie vertolkt hij een uniek geluid. De afgelopen jaren oogstte hij met zijn optredens successen in het hele land.
_BJH9989 1

Bibliografie:

Woorden wonen in huizen, 2012, tweede druk maart 2017

De zichtbare ziel, 2013

Sporen van de zon, 2015

Dromers en dwazen, 2016

Regenboogbloemen, 2017

Hartenwacht, 2019

Nachtgeluk, 2020

Alles wat achter ons ligt, 2020

Discografie:

Woorden van een oude liefde, single 2013 (met Felix Peterson)

Dromen Schilderen, single 2017

Meer, Meer, Meer!, single 2018

Laten we het thuis noemen, cd 2018

De Weg naar Huis, single 2019

EP2, 2019

Dansen, single 2019

Hotel Weemoed, single 2019

De Weg naar Huis, cd 2020

Volledige biografie